• 1402/11/07 - 08:32
  • /ZnMQ

کارگاه آموزشی خدمات مامایی ویژه مراقب ماما برگزارشد/ 130 مراقب ماما آموزش های خدمات مامایی را فراگرفتند

کارگاه آموزشی خدمات مامایی ویژه مراقب ماما با موضوعات اهمیت سلامت باروری و سرطان های شایع زنان، انواع ترشحات و خونریزی ها، آشنایی با علایم دوران یائسگی، روابط زناشویی و مشاوره تغییر رفتار به همت سلامت خانواده مرکز بهداشت شهرستان کاشان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر زهرا نخی مسئول واحد سلامت خانواده معاونت بهداشتی در ابتدای کارگاه ضمن تقدیر و تشکر از زحمات پرسنل محترم در خصوص ارتقاء پوشش خدمات میانسالان در شش ماهه اول سال 1402، اهداف و شاخص های سال های گذشته و جاری را به صورت مقایسه ای بیان کرد.

لیلا مهندس مجرد کارشناس مسئول برنامه میانسالان و سالمندان معاونت بهداشت دانشگاه نیز، موضوع روابط زناشویی را به صورت کامل ارائه کرد.

دکتر زهرا واحدپورفرد، عضو هیات علمی و مدیر گروه زنان و زایمان دانشگاه و دکتر افسانه سادات تقریری، متخصص زنان  و زایمان نیز  در این کارگاه، در خصوص سرطان های زنان، انواع خونریزی ها و همچنین نحوه مدیریت و درمان و ارجاع آنان سخنانی را بیان نمودند.

جوانی کارشناس مسئول سلامت مادران معاونت بهداشت و سفانه مهرانیان کارشناس برنامه میانسالان مرکز بهداشت مشاوره، تغییر رفتار و دوران یائسگی را آموزش دادند.

طبق گزارش فوق، کارگاه آموزشی با حضور130 مراقب ماما در 3 گروه با هدف ارتقا دانش و عملکرد در زمینه انجام خدمات مامایی زنان گروه سنی 30 تا 59 سال در 3 روز متوالی (1،2،3 بهمن ماه) برگزار شد.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,بهداشت