• 1401/03/02 - 14:07
  • /ZyM

پیام تسلیت سرپرست دانشگاه به مناسبت درگذشت همکار شاغل در دانشگاه

سرپرست دانشگاه، طی پیامی درگذشت مرحوم زنده یاد محمد اسلامی همکار زحمتکش و تلاشگر عرصه درمان را تسلیت گفت.

به گزارش وب دا، در پیام دکتر کورش ساکی آمده است:
إنّا للّه وإنّـا إلیْه راجعون
کلّ منْ علیها فان و یبقی وجْه ربّک ذوالجلال والاکرام
مرگ پیش از آنکه پایانی باشد، بر زندگی این جهانی، آغازی است و تذکری که همه بدانیم این دنیای فانی را قدر و منزلتی ابدی نیست.
درگذشت همکار ارجمند مرحوم محمد اسلامی که سالیان متمادی در بیمارستان کارگرنژاد منشأ خدمات فراوان برای بیماران بوده، باعث تأثر و تألم فراوان گردید.
بدون تردید اعمال و خدمات بی شائبه این همکار زحمتکش که عمر خود را وقف خدمت به بندگان خدا نمود، در نزد خداوند متعال مأجور است و دعای خیر بیماران بهترین توشه برای آخرت ایشان خواهد بود.
اینجانب ضمن آرزوی علوّ درجات و رضوان و رحمت واسعه الهی برای آن همکار فقید ، از خداوند منان برای خاندان محترم معزّا، طول عمر باعزّت و اجر صابران را طلب می کنم.

دکتر کورش ساکی
سرپرست دانشگاه

شایان ذکر است دکتر مرضیه براتی رئیس بیمارستان کارگرنژاد نیز، طی پیامی درگذشت مرحوم زنده یاد محمدرضا اسلامی همکار زحمتکش و تلاشگر این بیمارستان را تسلیت گفت.