• 1401/02/28 - 10:11
  • /ZjM
به همت کانون بسیج استادان و جامعه پزشکی شهرستان کاشان

ویزیت رایگان مردم در روستاهای کاشان انجام شد

مسئول کانون بسیج استادان و جامعه پزشکی کاشان گفت: در قالب طرح جهاد فاطمی ویزیت رایگان جهت بیماران نیازمند در خانه بهداشت روستاهای تجره، پنداس، ورکان و آرنجن از توابع بخش برزک شهرستان کاشان روز چهارشنبه مورخ 28 اردیبهشت ماه انجام شد.

مسئول کانون بسیج استادان و جامعه پزشکی کاشان گفت: در قالب طرح جهاد فاطمی ویزیت رایگان جهت بیماران نیازمند در خانه بهداشت روستاهای تجره، پنداس، ورکان و آرنجن  از توابع بخش برزک شهرستان کاشان روز چهارشنبه  مورخ 28 اردیبهشت ماه انجام شد.

به گزارش وب دا، دکتر محمد افشار افزود: در این اقدام 60 نفر بیمار به صورت سرپایی ویزیت شدند و سنجش فشار خون و آزمایش قند خون  توسط تیم پرستاری برای آنها به صورت رایگان انجام پذیرفت.

وی اظهار داشت: بیمارانی که نیاز به بررسی‌های بیشتر داشتند، جهت انجام اقدامات تخصصی به مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان معرفی شدند.