• 1401/08/19 - 10:57
  • /ZFb

همایش ملی جوانی جمعیت برگزار می‌شود

همایش ملی جوانی جمعیت ویژه اساتید، پزشکان، پیراپزشکان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور، آذرماه سالجاری به همت دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار می‌شود.

به گزارش وبدا، محورهای این همایش شامل آسیب‌های تک‌فرزندی، عواقب سالمندی جمعیّت، روش‌های نوین تشخیص و درمان ناباروری، فناوری‌های نوین در درمان ناباروری (بیو و نانوتکنولوژی)، طب ایرانی و مکمل در درمان ناباروری، دین، خانواده و جمعیت و سقط جنین می‌باشد.
همایش ملی جوانی جمعیت در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه، ۲۳ و ۲۴ آذرماه سالجاری به صورت مجازی برگزار می‌شود و مهلت ارسال مقالات به این همایش تا ۳۰ آبان است.ثبت نام در این همایش از طریق وبسایت https://javani.zums.ac.ir امکان‌پذیر می‌باشد.