• 1402/07/18 - 11:00
  • /ZDyB

نوزدهمین جلسه شورای فناوری دانشگاه برگزار شد

نوزدهمین جلسه شورای فناوری دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه، معاونین غذا و دارو و آموزشی و مدیران حوزه فناوری دانشگاه در سالن دکتر محمد زارع برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رئیس دانشگاه در این نشست، ضمن بیان اهمیت حمایت از فناوران اظهار داشت: تولید محصولات حوزه سلامت و استراتژیک از افتخارات بزرگ دانشگاه است.

دکتر کورش ساکی همچنین، از ایجاد پردیس پارک فناوری دانشگاه با پیگیری‌های مدیریت توسعه فناوری دانشگاه حمایت خواهند کرد.

دکتر نیک فرجام مدیر توسعه فناوری دانشگاه در این جلسه، گزارشی تحلیلی از عملکرد شش ساله دانشگاه در حوزه فناوری، چالش ها و راه حل های احتمالی توضیحاتی را بیان کرد.

دکتر مجید لطفی نیا عضو هیات علمی و نماینده شرکت دلسا تشخیص آریا  نیز، گزارشی از عملکرد و محصولات این شرکت را ارائه کرد.

لازم به ذکر است در پایان نیز مقرر گردید تا با حمایت معاونت های مختلف دانشگاه بتوان چالش های فناوران فعال در حوزه های مختلف را رفع نمود تا شاهد موفقیت های بزرگ و تولیدات عظیم و ملی در دانشگاه باشیم.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,پژوهشی