• 1401/02/25 - 08:28
  • /ZSL
سرپرست دانشگاه در دیدار با اعضای بسیج جامعه پزشکی:

مشکلات را می توان با بازنگری، نوآوری و اتخاذ راهکار درست حل کرد

سرپرست دانشگاه در دیدار با اعضای بسیج جامعه پزشکی اظهار داشت: مشکلات را می توان با بازنگری، نوآوری، به روزرسانی برنامه ها، بومی سازی و اتخاذ راهکار درست حل کرد.

به گزارش وب دا، دکتر کورش ساکی، در نشستی با مدیران و اعضای شورای کانون های بسیج جامعه پزشکی استان اصفهان درسال 1401 که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد، گفت: بایستی با فکر و اندیشه نو مشکلات را حل کرد و برای مشکلات آینده  آماده شد.

وی، در ادامه به چالش های وزارت بهداشت در خصوص کرونا و منابع مالی پرداخت.

دکتر مسلم چشمی مسئول بسیج جامعه پزشکی کشور نیز، به اعلام برنامه ها و اهداف سازمان بسیج جامعه پزشکی در سال 1401پرداخت.

دکتر مجتبی کرباسی مسئول بسیج جامعه پزشکی استان  اصفهان نیز در این نشست، به بیان برنامه های سال 1401 ،مشکلات موجود بیشتر واهداف پرداخت.

سرهنگ کریم اکبری فرمانده سپاه ناحیه کاشان نیز، به اقدامات انجام شده در خصوص کرونا، گرامیداشت  یاد و خاطره شهیدان مدافع سلامت پرداخت و از زحمات کانون بسیج استادان وجامعه پزشکی کاشان تقدیر وتشکر کرد.

دکتر محمد افشار مسئول کانون بسیج استادان و جامعه پزشکی کاشان  نیز در این جلسه، گزارشی از اقدامات این کانون در سال گذشته را ارائه کرد.

لازم به ذکر است این نشست با پرسش و پاسخ مسئولین کانون های بسیج جانمعه پزشکی استان پایان یافت.