• 1402/03/31 - 10:00
  • /ZCVa

مراسم سالگرد شهادت دکتر مصطفی چمران در دانشگاه برگزار شد

مراسم بزرگداشتی به مناسبت سالگرد شهادت شهید مصطفی چمران روز سه شنبه مورخ ۳۰ خرداد بعد از نماز جماعت ظهر و عصر با حضور دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محسن تقدسی رئیس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه از رزمندگان بزرگوار دفاع مقدس در این مراسم، به بیان خاطرات جبهه و جنگ پر داخت.

وی اظهار داشت: در زمان هشت سال دفاع مقدس عشق به میهن چنان در وجود جوانان این مرز وبوم می جوشید که همزمان با تحصیل علم در مقاطع مختلف، در جبهه ها نیز حضور داشتند.

دکتر تقدسی، حضور موثر پزشکان و جراحان متخصص و متعهد را در جبهه های جنگ  بسیار مغتنم و غرور آفرین عنوان کرد.

وی تصریح کرد: این انقلاب با زحمت و ایثار به دست مارسیده است وخون های زیادی به پای حفظ این نظام ریخته شده و همه باید برای حفظ آرمان های آن بیش از پیش بکوشیم.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,ریاست