• 1402/08/13 - 16:01
  • /ZRXB

شروع برنامه حمایتی تغذیه ای کودکان زیر پنج سال مبتلاء به سوء تغذیه شناسایی شده در کاشان

برنامه حمایت تغذیه ای کودکان زیر پنج سال مبتلاء به سوء تغذیه خانوارهای نیازمند شناسایی شده در مراکز و پایگاه های سلامت تحت پوشش مرکز بهداشت شهرستان کاشان شروع شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این اقدام با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اختصاص ماهانه مبلغ یک میلیون تومان برای کودکان خانوارهای 5 دهک اول درآمدی و مبلغ ششصد هزار تومان برای کودکان خانوارهای دهک ششم و هفتم آغاز گردید.

بر اساس اقلام غذایی تدوین شده توسط دفتر بهبود تغذیه جامعه، فهرست و میزان مواد غذایی برروی کارت یارانه خانوار شارژ می گردد.

لازم به ذکر است سرپرست خانواده های مشمول برنامه می توانند با مراجعه به فروشگاه های مجهز به سامانه کالابرگ الکترونیک، مواد غذایی تعیین شده را دریافت نمایند.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,بهداشت