• 1402/02/05 - 15:37
  • /ZQDa

جلسه شورای فرهنگی مراکز درمانی برگزار شد

اولین جلسه شورای فرهنگی مراکز درمانی با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضاء روز سه شنبه مورخ 05/02/1402 در سالن دکتر قریب دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر کورش ساکی رئیس دانشگاه، ضمن تاکید بر مقوله فرهنگ در زندگی و کار افراد، مساله آموزش را در این خصوص حیاتی و مهم دانست.

حجت الاسلام والمسلمین عباس ابن علی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری نیز در این نشست، بر اهمیت مسائل فرهنگی ضمن ایجاد نشاط و آرامش در محیط درمان اظهار داشت: این برنامه ها زمینه ساز افزایش کارآمدی پرسنل و رفاه آنان می گردد.

دکتر عباس آزادی سرپرست معاونت درمان دانشگاه نیز در این جلسه، ضمن تشریح دستورالعمل ابلاغی وزیر در خصوص تشکیل شورای فرهنگی، بر ضرورت نظارت و اجرای دقیق قانون انطباق و فرهنگ سازی تاکید کرد.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه و مدیران بازرسی و حراست، ضمن اشاره به دستورالعمل های ابلاغی، گزارشی از نحوه اجرای موارد فوق را ارائه کرد.

لازم به ذکر است: این جلسه با حضور کلیه اعضاء شورای فرهنگی مراکز درمانی و بیمارستان های خصوصی دانشگاه تشکیل گردید.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,درمان

تصاویر

جلسه شورای فرهنگی مراکز درمانی برگزار شد جلسه شورای فرهنگی مراکز درمانی برگزار شد جلسه شورای فرهنگی مراکز درمانی برگزار شد جلسه شورای فرهنگی مراکز درمانی برگزار شد