• 1403/02/04 - 15:00
  • /ZwNR

جلسه شورای تامین بهداشت روان دانشگاه در جهت ارتقای سلامت روان دانشجویان برگزار شد

جلسه شورای تامین بهداشت روان دانشگاه در جهت ارتقای سلامت روان دانشجویان در مورخ چهارم اردیبهشت ماه سال جاری در سالن شهید دکتر زارع ستاد مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این جلسه دکتر ساکی، رییس دانشگاه، ضمن تاکید بر اهمیت بهداشت روان در دانشجویان و دستیاران، خواستار برنامه ریزی در جهت تقویت اداره مشاوره، پیشگیری از رفتارهای خود آسیب رسان و غربالگری به عنوان اولویت برنامه ها شد.

دکتر اعظم باقری، معاون دانشجویی، به ارائه گزارش برنامه های اجرایی اداره مشاوره مبتنی بر سبک زندگی اسلامی ایرانی و چالش های موجود پرداخت.

سپس اعضای شورای تامین بهداشت روان دانشگاه در خصوص همکاری مدیر گروه های دستیاری در اجرای برنامه غربالگری، طرح و تصویب درس مهارت های زندگی در شورای آموزش دانشگاه، برگزاری سمینارهای آموزشی مبتنی بر سبک اسلامی در دانشگاه و ... بحث و تبادل نظر نموده و پیشنهادات ارائه شده به تصویب رسید.

در این جلسه دکتر ساکی رییس دانشگاه، حجه الاسلام و المسلمین ابن علی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر رسولی منش معاون آموزشی دانشگاه، دکتر باقری معاون فرهنگی و دانشجویی، دکتر مظاهری مدیر امور دانشجویی، دکتر حمزه ارباب سرپرست اداره مشاوره مبتنی بر سبک سلامی ایرانی، دکتر معینی طبا سرپرست دانشکده پزشکی، دکتر مهرزاد سرپرست بیمارستان کارگر نژاد و خانم گلستانه کارشناس سلامت روان اداره مشاوره حضور داشتند.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,دانشجویی فرهنگی