• 1401/02/28 - 08:38
  • /Z9M
در نشست شورای فرهنگی صورت گرفت:

تقدیر سرپرست دانشگاه از برگزیده شعر کلاسیک جشنواره بین المللی فجر

سرپرست دانشگاه از علیرضا رجبعلی زاده کاشانی، کارشناس معاونت بهداشت دانشگاه، برگزیده شعر کلاسیک جشنواره بین المللی فجر تقدیر کرد.

سرپرست دانشگاه از علیرضا رجبعلی زاده کاشانی، کارشناس معاونت بهداشت دانشگاه،  برگزیده شعر کلاسیک جشنواره بین المللی فجر تقدیر کرد.

به گزارش وب دا، دکتر کورش ساکی، روز دوشنبه مورخ ۲۶ اردیبهشت سال جاری در دومین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه در سال ۱۴۰۱ ، با اهداء لوح تقدیر  و هدیه از این کارشناس تجلیل کرد.

معاون دانشجویی و فرهنگی  دانشگاه نیز در این نشست، ضمن خیرمقدم و تشکر از کلیه اعضاء، ارتحال عالم ربانی آیت الله سید عبدالله  فاطمی نیا و درگذشت دکتر فائزه شکرانی دانش آموخته رشته دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان را تسلیت گفت.

سرپرست مدیریت امور فرهنگی دانشگاه نیز، ضمن تبریک کسب رتبه چهارم در بیست و ششمین جشنواره قرآنی هدهد ازکلیه دست اندر کاران تشکر و قدردانی نمود و گزارش مبسوطی از برنامه های فرهنگی اجرا شده در اردیبهشت ماه را ارائه کرد.

این گزارش حاکیست: همچنین در این جلسه از میلاد کریمی دبیر سابق کانون فرهنگی دانشجویی نغمه دانشجو تقدیر شد.

در پایان برنامه های پیشنهادی فرهنگی خرداد ماه مطرح و پس از بحث و تبادل نظر به تصویب شورای فرهنگی رسید.