• 1401/09/13 - 14:32
  • 2087
  • /Zpd
مدیر دانشجویی دانشگاه خبر داد:

بازگشایی خوابگاه متاهلی و شروع اسکان دانشجویان متاهل/ حمایت از طرح صیانت از جمعیت

مدیر دانشجویی دانشگاه، از بازگشایی خوابگاه متاهلی و شروع اسکان دانشجویان متاهل خبر داد.

دکتر اشرف مظاهری اظهار داشت: اسکان دانشجویان متاهل در راستای حمایت از طرح صیانت از جمعیت با محوریت جوانی و حمایت از خانواده اجرا شد.

وی گفت: مسئله متاهلین یکی از اولویت‌های مهم و اصلی دانشگاه است و تمام تلاش خود را می‌کنیم تا امکانات بهتری را برای رفاه حال متاهلین در دانشگاه فراهم کنیم.

دکتر مظاهری، در ادامه طرح صیانت از جمعیت با محوریت جوانی و حمایت از خانواده را بسیار مهم و بر اجرای آن تاکید کرد و گفت: طرح متمرکزسازی خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه با هدف افزایش فضای خوابگاهی اجرا و این خوابگاه برای اسکان دانشجویان متاهل در نظر گرفته شد.

وی، با اشاره به پذیرش زوج‌های دانشجو در این خوابگاه افزود: تاکنون نیز ۱۶ زوج در این خوابگاه اسکان داده شده و این خوابگاه دارای ۴۵ واحد که ۳۶ واحد آن به متراژ ۵۰ مترمربع و دوخوابه و ۹ واحد یک خوابه به متراژ ۴۰ متر مربع است.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,دانشجویی فرهنگی,اخبار مهم