• 1401/01/28 - 12:39
  • /ZjK
معاون غذا و دارو دانشگاه:

بازرسی از شرکت تولیدی مواد غذایی و داروخانه های تحت پوشش در تعطیلات نوروز

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از بازرسی شرکت تولیدی مواد غذایی فعال در تعطیلات نوروز مانند لبنیات و غلات در تعطیلات نوروز خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر محسن تقی زاده، با اشاره به اینکه این حوزه وظیفه کنترل و نظارت بر شرکت های تولیدی لبنیات و کارگاه تولید گلاب و عرقیات دارای پروانه ساخت یا شناسه را دارد؛ گفت : در کمپین تشدید نظارت های نوروزی، برچسب محصولات غذایی مورد بررسی و پایش قرار گرفت.

وی، از بازدید عطاری ها در سطح شهرستان در ایام نوروز خبر داد و گفت: طی این بازدید اقلام غیر مجاز با ارزش بیش از 20 میلیون ریال ضبط شد.

دکتر تقی زاده، ارائه خدمات دارویی از طریق کشیک نوروزی ۳۰ داروخانه در منطقه کاشان را همزمان با ایام عید یادآور شد و اظهار داشت: در این ایام 47 مورد بازرسی از این داروخانه ها صورت گرفته است.

وی اظهار داشت: در ایام نوروز واحد تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذا و دارو، بازرسی های مستمر از واحدهای تولید کننده ملزومات پزشکی و مراکز درمانی انجام داد.