• 1402/03/29 - 10:35
  • /ZkVa

بازدید میدانی سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت به همراه نمایندگان سازمان جهانی بهداشت از آران و بیدگل

در راستای اجرای پروژه ثبت نام شهرستان آران و بیدگل به عنوان «شهر سالم»، سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت به همراه نمایندگان سازمان جهانی بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی کاشان بازدید کردند.

نمایندگان بهداشت جهانی در پروژه "شهر سالم" از «محله عباس آباد» و گذر تاریخی «میدان حاج امین» آران و بیدگل بازدید کردند.
در این بازدید علاوه بر گذر فرهنگی ورزشی شهید عباسی، پروژه زمین چمن مرحوم خوروش و پروژه های در حال احداث و اجرای مدیریت این محله، در جریان فعالیت های فرهنگی سلامت محور این محله قرار گرفتند.
 این تیم، سپس در محور تاریخی حاج امین آران و بیدگل حضور یافتند و از فعالیت های این محله و فضای تاریخی این محوطه بازدید کردند.
"شهر سالم" یک نشان از سوی سازمان بهداشت جهانی است که به شهرهایی در جهان اعطا می شود که دست کم ۸۰ درصد از هشتاد شاخص مشخص شده سازمان جهانی بهداشت را دارا باشد.
 این نشان تاکنون در ایران تنها به شهر سهند اعطا شده است و آران و بیدگل در شمالی ترین نقطه استان اصفهان، یکی از شهرهای داوطلب «شهر سالم» از ایران است.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,بهداشت,شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل

تصاویر