• 1400/05/01 - 10:44
  • /Z7V

بازدید معاون توسعه دانشگاه از بخش مراقبت های تنفسی ویژه بیماران سرپایی کرونایی واقع در سالن تربیت بدنی

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از بخش مراقبت های تنفسی ویژه بیماران سرپایی کرونایی واقع در سالن تربیت بدنی روز چهارشنبه ۳۰ تیرماه ۱۴۰۰ بازدید کرد.

به گزارش وب دا، دکتر حبیب الله مرادی، در این بازدید، ضمن گفتگو با کادر درمان مستقر در این بخش، با تعدادی از بیماران صحبت نموده و در جریان روند درمان آنها قرار گرفت.

وی، قول مساعد داد تا در اسرع وقت نسبت به مرتفع نمودن مشکلات آنها اقدامات لازم صورت گیرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، در بخش دیگر سخنان خود از مردم خواست با رعایت پروتکل های بهداشتی و پرهیز از برگزاری دورهمی های خانوادگی حوزه سلامت را یاری کنند.