• 1400/04/07 - 20:25
  • /ZiU

بازدید رئیس دانشگاه از همراه سرای بیمارستانی خیرساز کاشان

رئیس دانشگاه به همراه رئیس اداره سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت از ساختمان در دست احداث همراه سرای بیمارستانی خیرساز کاشان واقع در بلوار راوند روز یکشنبه مورخ 6/4/1400 بازدید کرد.

به گزارش وب دا، دکتر سید علیرضا مروجی رئیس دانشگاه در این بازدید که به منظور بررسی روند پیشرفت فیزیکی این پروژه عمرانی انجام شد، تأمین رفاه، آسایش و امنیت کارکنان، بیماران و همراهان آنها را از اولویت های حوزه سلامت برشمرد.

رئیس اداره سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت نیز در این دیدار گفت: با توجه به اینکه  مراکز درمانی منطقه کاشان به ویژه مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی، از شهرهای اطراف نیز بیمار پذیرش می نماید ساخت این همراه سرا بسیار ضروری به نظر می رسید.

دکتر فاطمه عطوف افزود: این همراه سرای با مشارکت خیرین در بلوار راوند و در نزدیکی مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی در دست احداث است و پس از اتمام با امکانات رفاهی مناسب در اختیار همراهان بیمارانی که از شهرهای همجوار آمده اند و در این شهرستان محلی برای اسکان ندارند قرار می گیرد.

گفتنی است مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی کاشان از شهرهای همجوار نطنز، بادرود، اردستان، دلیجان، محلات و ... پذیرای بیماران و آماده ارائه خدمات درمانی به آنها می باشد.