• 1403/03/12 - 13:26
  • /ZTxS

اولین نوزاد مرکز نفس شهرستان کاشان متولد شد

به مناسبت هفته ملی جمعیت، اولین نوزاد تحت پوشش مرکز نفس کاشان در بیمارستان شهید بهشتی کاشان متولد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جمعی از مسئولین معاونت بهداشت، مرکز بهداشت کاشان و مرکز نفس شهرستان به منظور تبریک و تهنیت به مادر به مناسبت تولد این نوزاد در بیمارستان حضور یافتند.

دکتر احمد پیروزمند، معاون فنی مرکز بهداشت شهرستان کاشان، ضمن تبریک به مادر نوزاد، فرزند را مایه امید و خوشبختی و هدیه الهی دانست.

مرکز مردمی نفس با هدف جلوگیری از سقط فرزندان سالم توسط والدین و شناسایی به‌موقع مادران بارداری که قصد سقط‌جنین دارند، تاسیس شده است. این مرکز همچنین به ارائه مشاوره و اقدامات حمایتی (مادی و معنوی) به مادران باردار می‌پردازد.

مرکز مردمی نفس در مورخ 31 تیرماه سال 1402 به همت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و مرکز بهداشت شهرستان کاشان و با همکاری و مشارکت سمن سازندگان ایران جوان در مرکز خدمات جامع سلامت فاطمیه راه اندازی شده است.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,بهداشت,جوانی جمعیت