• 1401/08/18 - 00:27
  • /Zvb

از مسئول فضای سبز دانشگاه تقدیر شد

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، از مسئول فضای سبز دانشگاه روز دوشنبه 16/8/1401 در دفتر این معاونت تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر علی فخری در این مراسم، از زحمات مهندس زارع مسئول فضای سبز دانشگاه برای ترمیم و بازسازی فضای سبز خوابگاه شاهرودیان تشکر کرد و گفت: خوش منظرسازی و کاشت گیاهان مناسب با آب و هوای منطقه بخشی از اقدامات انجام شده در این راستا بوده است.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، به نقش فضای سبز و اهمیت آن در سلامت روح و جسم افراد به ویژه در زندگی خوابگاهی اشاره و تصریح کرد: مهم‌ترین چیزی که باعث می‌شود تا مواهب مادی و معنوی زندگی در کام ما شیرین و لذت‌بخش شود، نعمت سلامتی است.

وی تصریح کرد: فطرت انسان به گونه ای آفریده شده است که توانایی های بسیاری دارد و این توانایی ها بدون ارتباط با زیبایی های طبیعی که در زندگی شهری که همان فضاهای سبز می باشند به خمودی می گراید و بالطبع در پرتو بهره مندی از فضای سبز خلاقیت های انسان شکوفا می گردد.