• 1403/02/24 - 14:51
  • /ZcaR

ارتقای 20 پله ای واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان شهید بهشتی کاشان در کشور

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از ارتقای جایگاه واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان شهیدبهشتی از رتبه ۳۲ به رتبه ۱۲ در ارزشیابی سال 1401 در سطح کشور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر  حمیدی گفت: مرکز توسعه پژوهش های بالینی بیمارستان بهشتی بر اساس ارزشیابی سال 1401، موفق به کسب رتبه دوازده کشوری در میان 41 واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان های آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی سطح(تیپ) دو کشور شد.

وی افزود: واحدهای توسعه تحقیقات بالینی، در دو محور اصلی ظرفیت سازی و دستاوردهای پژوهشی، با هشت شاخص و 14 زیرشاخص، از سوی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارزیابی شده است.

دکتر حمیدی گفت: در محور ظرفیت سازی، شاخص ظرفیت مشاوره ای در حوزه های آمار، اپیدمیولوژی، اخلاق پزشکی، زبان انگلیسی، نوآوری و فناوری و همچنین امور رایانه ای، شاخص ساختار فیزیکی، شاخص داشتن وبگاه اختصاصی واحد و شاخص تعداد کارگاه های پژوهشی ملاک ارزیابی قرار گرفته است.

این مقام مسوول در دانشگاه بیان کرد: در محور دستاوردها نیز شاخص های انتشار مقاله، بانک داده های پژوهشی، فعالیت برجسته و نوآورانه و ثبت اختراع ملاک ارزیابی قرار گرفته است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه با تبریک این افتخارآفرینی گفت: دستیابی به رتبه دوازده ارزشیابی سالیانه وزارت بهداشت، حاصل تلاش های پیوسته رییس، مدیر، کارکنان و مشاوران مرکز توسعه پژوهش های بالینی بیمارستان بهشتی کاشان و حمایت و همکاری مجموعه مدیریتی این بیمارستان است.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,تحقیقات و فناوری