• 1401/03/01 - 13:04
  • /ZvM

"پویش سلامتی را قدم بزن" برگزار شد

"پویش سلامتی را قدم بزن"به منظور ترویج «سبک زندگی سالم» و بر اساس «سلامتی برای همه» از ساعت 7:30 دقیقه صبح یکشنبه اول خرداد۱۴۰۱ در محوطه معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر مرتضی پنجه شاهی معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه در این مراسم، با اشاره به اهمیت سلامتی، نقش ورزش را مهم دانست و همکاران را به اجرای روزانه ورزش تشویق کرد.

این گزارش حاکیست: شرکت کنندگان در این پویش، مسیر ۳ الی ۴ کیلومتری را با قدم زدن و اجرای حرکات ورزشی پیمودند.

برپایه این گزارش: در پایان این مراسم با حضور دکتر مهدی دلاوری معاون بهداشت دانشگاه، چهار نفر فعال ورزشی در سال گذشته و پنج نفر شرکت کننده در پویش امروز مورد تقدیر قرار گرفتند.

"سلامتی را قدم بزن"یک پلتفرم جهانی برای ارتقای سلامت است که تاکنون ۲ بار در جهان (سال ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰) به نام«Walk the Talk» انجام شده است. حمایت کنندگان از این پویش می توانند در صفحه الکترونیک سایت پویش سازمان جهانی بهداشت، نام، جنسیت و ایمیل خود را ثبت کنند و در نهایت مشخص میشود که هر کشور چند شرکت کننده داشته است.