• 1399/10/02 - 11:41
  • /ZmC
به منظور مقابله با کرونا صورت گرفت:

کمک نقدی ۱۹ میلیارد تومانی خیرین به بخش سلامت

رئیس اداره سمن‌ها و خیرین دانشگاه، از کمک نقدی ۱۹ میلیاردی تومانی خیرین به بخش سلامت خبر داد و گفت: این میزان کمک در قالب خرید تجهیزات پیشرفته بیمارستانی، وسایل حفاظت فردی و اقلام دارویی هزینه شده است.

دکتر فاطمه عطوف افزود: برای هریک از این اقلام، شناسنامه‌ای در اداره سمن‌ها و خیرین تنظیم شد.

وی، فعالیت سازمان‌های مردم نهاد را اجرای پنهان ارتقای سلامت اجتماعی جامعه خواند و تصریح کرد: حدود ۵۰ سمن در کاشان در حیطه‌های مختلف فعال هستند که برخی از آنها به صورت مستقیم و غیرمستقیم با حوزه سلامت ارتباط و همکاری دارند.

دکتر عطوف ادامه داد: از زمان شیوع کرونا تاکنون سمن‌ها اعم از کانون‌های فرهنگی، هیئات مذهبی، تشکل‌های محیط زیستی و… اقدام به فعالیت‌های مختلفی مثل تولید اقلام حفاظت فردی، تهیه و توزیع بسته‌های بهداشتی و معیشتی و دیگر فعالیت‌های نوع دوستانه پرداخته‌اند.

وی، تکریم و تجلیل از خانواده‌های کادر درمان به صورت مراجعه حضوری به درب منازل را از فعالیت‌های جالب توجه یکی از مؤسسات خیریه دانست و ادامه داد: در این میان پویشی دانشجویی به همراه اعضای هیات علمی تشکیل و با روحیه ‌فزایی یاری‌گر سربازان سلامت و پرستاران شدند.

دکتر عطوف، در پایان از شهروندان علاقمند به فعالیت در امور خیریه خواست با مراجع به اداره سمن‌ها و خیرین دانشگاه علوم پزشکی ضمن آشنایی با فعالیت‌های این مرکز در امور خیرخواهانه بهداشت و سلامت سهیم شوند.