• 1400/08/29 - 21:47
  • /Z9E

کسب رتبه های دو و نیم درصد کشوری دانشجویان دانشگاه در سال 1400

سرپرست دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه، از کسب رتبه های دو و نیم درصد کشوریدانشجویان دانشگاه در سال 1400 خبر داد.

سرپرست دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه، از کسب رتبه های دو و نیم درصد کشوری دانشجویان دانشگاه در سال 1400 خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر الهه میانه ساز گفت: فرهنگ نژاد محمدی و امیرحسین عاصمی زواره در شصت و هشتمین دوره آزمون پیش کارورزی، محمد محمدی در شصت و پنجمین دوره آزمون علوم پایه پزشکی و فاطمه ابراهیم زاده قهنویه در پنجاه و پنجمین دوره آزمون علوم پایه دندان پزشکی موفق به کسب رتبه کشوری فوق شدند.

وی، ضمن تبریک و تقدیر از این دانشجویان پر افتخار دانشگاه، کسب این موفقیت را به کلیه اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه تبریک و تهنیت عرض کرد و از خداوند منان توفیق روزافزون در خدمت به همنوعان و حرکت در مسیر دستیابی به آرمان های نظام سلامت جمهوری اسلامی ایران را برایشان مسئلت نمود.

• کد خبر : 2004