• 1402/02/31 - 14:55
  • /ZPRa
به همت تشکل جامعه اسلامی دانشجویان:

کرسی آزاد اندیشی با موضوع "مهار تورم در رشد تولید" برگزار شد

کرسی آزاد اندیشی با موضوع "مهار تورم در رشد تولید" با محوریت راهکارها، چالش‎ها و فرصت های مهار تورم با حضور پژوهشگر اقتصادی، مدیر پژوهشکده حکمت و مدیر مسئول پایگاه خبری بازار نیوز شنبه ۳۰ اردیبهشت ماه سال جاری در سالن طبیب دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، پژوهشگر اقتصادی، مدیر پژوهشکده حکمت و مدیر مسئول پایگاه خبری بازار نیوز در این نشست، در خصوص انواع، ماهیت و علل و چگونگی مهار تورم، عرضه و تقاضای ارز و تثبیت نرخ ارز سخنانی را ایراد کرد.
دکتر رضا غلامی، ضمن ارائه راهکارهای مهار تورم از جمله ارائه راهکار مثلث طلایی مهار تورم که شامل تثبیت نرخ ارز، تنظیم بازار کالا، خدمات و پیمان سپاری ارزی بود، مهم ترین موانع این مثلث را تعارض منابع و عدم تمکین ذی نفعان دارنده ارز عنوان کرد.
مدیر پژوهشکده حکمت اظهار داشت: به طور کلی برای مهار تورم ابتدا باید نرخ ارز کنترل و پس از آن سیاست تثبیت نرخ ارز اجرایی گردد.
دکتر غلامی افزود: قبل از اجرای سیاست تثبیت نرخ ارز، نظام اولویت بندی کالا و خدمات باید ساماندهی شود.
لازم به ذکر است: در پایان جلسه دانشجویان سوالات خود را مطرح کردند و دکتر رضا غلامی به آنها پاسخ داد.
گفتنی است در این جلسه معاون فرهنگی و دانشجویی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و تعدادی از اعضای هیات علمی و دانشجویان حضور داشتند.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,دانشجویی فرهنگی

"> کرسی آزاد اندیشی با موضوع