• 1400/02/15 - 12:47
  • /ZnS

پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز جهانی ماما

رئیس دانشگاه، با صدور پیامی فرارسیدن پانزدهم اردیبهشت ماه، "روز جهانی ماما" را به جامعه مامایی دانشگاه تبریک گفت.

به گزارش وب دا، متن پیام دکتر سید علیرضا مروجی به شرح ذیل است:

روز جهانی ماما فرصتی است تا قدردان کسانی باشیم که با زحمات و تلاش های خود به روشن و گرم شدن چراغ و نهاد خانواده ها کمک کرده و از اولین لحظات تولد، خدمات سلامت را به هر فردی ارائه می دهند.

جامعه مامایی به عنوان یکی از اعضای خانواده پزشکی کشور، به واسطه مهارت، دانش، ایثار، اخلاص و معنویات خویش همواره نوید بخش حیات، نشاط و سلامت برای خانواده های ایرانی بوده و با تعامل و مشارکت در اجرای طرح تحول نظام سلامت در دو سال اخیر خدمات ارزنده ای را در راستای حفظ سلامت مادر و کودک ارائه کرده اند.

گستره فعالیت ماماها از سطوح مشاوره و مراقبت های دوران بلوغ، بارداری، زایمان، غربالگری و.... است و این امر نشان دهنده اهمیت این حرفه در نظام سلامت کشور است و نامگذاری یکی از ایام سال به نام این عزیزان، در جهت قدرشناسی و پاسداشت خدمات این قشر زحمتکش و دلسوز می‌باشد.

مامایی حرفه‌ای دشوار است، زیرا مسئولیت جان انسان همزمان در دستان ماماست؛ این عزیزان در مقابله با همه‌گیری کووید-۱۹، دلسوزی، شجاعت و سلحشوری خود را به نمایش گذاشته‌اند.

اینجانب به نوبه خود ضمن تبریک روز جهانی ماما، خدمات بی‌شائبه جامعه مامایی فداکار کشور را می‌ستایم و آرزوی موفقیت، سلامتی و شادکامی برای این قشر خدوم در جای جای میهن اسلامی در ظل توجهات حضرت ولی عصر (عج) و تحت زعامت ولی امر مسلمین آیت‌ا... امام خامنه‌ای (مدظله العالی) را دارم.

دکتر سید علیرضا مروجی