• 1398/08/24 - 18:19
  • /Zwk

پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز اتاق عمل

رئیس دانشگاه در پیامی روز جهانی اتاق عمل را به فعلان این عرصه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل، متن پیام دکتر مروجی به شرح ذیل است:

14نوامبر مصادف با 23 آبان ماه در تقویم توسط انجمن تکنولوژیست های جراحی آمریکا در سال ۱۹۷۹  به نام تکنولوژیست های جراحی نامگذاری شده است و در تقویم کشور به نام اتاق عمل به ثبت رسیده است.

یکی از اهداف این بزرگداشت آشنا کردن جامعه با گروهی به نام کارشناسان اتاق عمل است  این افراد از ارزش بسیار زیادی برخوردارند چرا که بخشی از کار تیم جراحی در اتاق عمل برعهده آنان است.

چه بسیار آدم های خستگی ناپذیری که با تلاش و کوشش بی وقفه شان دراین محیط استریل، زندگی را به دیگران هدیه می دهند.

فعالیت های این افراد تسهیل کننده و تسریع کننده کار جراحان است این مناسبت بهانه ای شد تا توانمندی آنان را به جامعه عرضه کنیم تا این قشر بهتر دیده و شناخته شوند.

اینجانب ضمن تبریک روز اتاق عمل به همه همکاران گرامی، از زحمات خالصانه این عزیزان در آرامش آلام دردمندان، حمایت از زندگی و سلامت انسان ها، تشکر و قدر دانی می نمایم.

دکتر سید علیرضا مروجی

رئیس دانشگاه