• 1399/11/04 - 14:13
  • /ZCj
طی 10 ماهه اخیر:

پذیرش 61 هزار بیمار در آزمایشگاه مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی کاشان/ ارائه یک میلیون و یکصد هزار خدمت آزمایشگاهی

رئیس مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی کاشان، از پذیرش 61 هزار بیمار در واحد آزمایشگاه این مرکز طی 10 ماهه اخیر خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر ابوالفضل شجاعی گفت: از این تعداد، حدود ۲۰ هزار نفر به صورت سرپایی و حدود ۴۱ هزار نفر به صورت بستری پذیرش شدند.

وی افزود: بالغ بر یک میلیون و یکصد هزار خدمت آزمایشگاهی به این بیماران ارائه شده است.

رئیس مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی کاشان، انجام آزمایشات قند و چربی، هورمون شناسی، بیوشیمی، خون شناسی، انگل شناسی، میکروب شناسی و بانک خون را از بیشترین آزمایشات صورت گرفته در این واحد بیان کرد.

وی، به اهمیت این حرفه در تشخیص بیماری‌ها و ارائه خدمات درمانی صحیح به مراجعین اشاره و خاطر نشان کرد: همکار آزمایشگاهی خدمات ارزنده ای را در کنار مابقی پرسنل حوزه درمان  عرضه می کنند که این خدمات یک تکیه گاه موثر برای تشخیص بیماری است.

وی، هدف اصلی این شاخه از علم را کمک به تشخیص پزشکی با استفاده از تست های آزمایشگاهی، پایش درمان یا تشخیص های احتمالی برشمرد.

***تقدیر از خدمات ارزنده پرسنل سختکوش آزمایشگاه در دوران بحران کووید 19

رئیس مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی کاشان در ادامه، عملکرد واحد آزمایشگاه این مرکز در دوران بحران کووید 19 را مطلوب و قابل قبول عنوان و از خدمات ارزنده پرسنل سختکوش آزمایشگاه در طول این مدت تقدیر کرد.

وی ادامه داد: تلاش های پرسنل آزمایشگاه این مرکز که با فداکاری و گذشت، سلامت و آسایش خود را در راه اعتلای سلامت جامعه به خطر انداخته اند، ستودنی است.

دکتر شجاعی یادآور شد: هیچ عمل نیکی نزد خداوند متعال گم نخواهد شد و همه‌ی ما در زمینه‌های مختلف بهداشت و درمان با همدلی و هم‌زبانی با یکدیگر می‌توانیم به نحو مطلوب به بیماران خدماتی ارزنده ارائه دهیم.