• 1400/04/26 - 11:26
  • /ZNU

واکسن ایرانی کوو برکت به امام جمعه آران و بیدگل تزریق شد

امام جمعه شهرستانآران و بیدگل پس از اعلام تزریق واکسن به گروه های سنی جدید، با حضور در مرکز تجمیعی واکسیناسیون شهید رجایی این شهرستان اولین واکسن ایرانی کووبرکت در منطقه را تزریق کرد.

به گزارش وب دا، حجت الاسلام والمسلمین سلیمانی گفت: علاوه بر اصرار به استفاده از واکسن ایرانی، تأکید داشتم که دریافت واکسن در نوبت طبیعی خود انجام شود که امروز بحمدالله افراد بالای ۶۸ سال و هم‌سن بنده، واکسن را دریافت کرده‌اند.

وی خاطر نشان کرد: علیرغم وجود واکسن خارجی در این مرکز، تزریق واکسن ایرانی را اولویت خود دانستم، چرا که باید این افتخار ملی را پاس بداریم.

حجت الاسلام سلیمانی افزود: از همه دانشمندان جوان، پر تلاش و فعال در تولید این واکسن و سایر عوامل بهداشت و درمان که بی وقفه فداکاری می کنند تشکر می کنم.