• 1400/04/15 - 15:22
  • /ZyU
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه:

سه اثر از دانشگاه به مرحله نهایی داوری جشنواره «تیتر ۱۲» راه یافت

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه گفت: با اعلام اسامی آثار و نشریات راه‌یافته به مرحله نهایی داوری جشنواره «تیتر ۱۲»، یک نشریه، یک اینفوگرافیک و یک عدد موشن گرافیک از دانشگاه علوم پزشکی کاشان به مرحله نهایی جشنواره راه یافت.

دکتر حمیدرضا گیلاسی افزود: مرحله نخست داوری آثار جشنواره سراسری نشریات و رسانه که به صورت مشترک بین دانشجویان دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت علوم و بهداشت برگزار شد؛ سه اثر از دانشگاه موفق به راهیابی به جمع آثار برتر جشنواره با داوری آثارها، در مرحله نهایی شدند.

وی، با اشاره به اینکه هر ساله جشنواره تیتر توسط یکی از دستگاه‌های آموزش عالی کشور برگزار می‌شود، تصریح کرد: سال گذشته جشنواره تیتر ۱۱ به میزبانی وزارت علوم برگزار شد و امسال وزارت بهداشت میزبان جشنواره «تیتر ۱۲» خواهد بود که با شعار «عینیت در خبر، انصاف در تحلیل، آزادی در بیان» برگزار می‌شود.

لیست اسامی این آثار و نشریات به شرح ذیل است:

نشریات طنز و کاریکاتور : نشریه ناخنک از علیرضا اشرفی

اینفوگرافیک: محمدهادی فروزنده

موشن گرافیک(بخش مجازی): محمدهادی فروزنده

• برای مشاهده نشریات برگزیده راه یافته به مرحله نهایی جشنواره اینجا را کلیک کنید.

• برای مشاهده آثار برگزیده راه یافته به مرحله نهایی جشنواره اینجا را کلیک کنید.

• برای مشاهده بخش ویژه راه یافته به مرحله نهایی جشنواره اینجا را کلیک کنید.

• برای مشاهده بخش مجازی راه یافته به مرحله نهایی جشنواره اینجا را کلیک کنید.