• 1400/04/01 - 07:45
  • /Z4U

سلامت روانی مردان در پاندمی کووید" شعار هفته جهانی سلامت مردان

معاون بهداشتی دانشگاه گفت: "سلامت روانی مردان در پاندمی کووید" شعار هفته سلامت مردان نامگذاری شده است.

به گزارش وب دا، دکتر مهدی دلاوری، با اشاره به نامگذاری هفته بین المللی سلامت مردان از 14 تا 20 ژوئن (24 لغایت 31 خردادماه)، افزود: در دو سال اخیر با توجه به وجود پاندمی کووید 19 و شدت ابتلا و مرگ و میر و مشکلات سلامت مردان، این موضوع در صدر مسایل مطرح شده در هفته فوق قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: شعار هفته بین المللی سلامت مردان، با تاکید بر مردان جوان، شاغل و بیکار شده به علت کووید، در نظر گرفته شده است.

دکتر دلاوری یادآور شد: قرنطینه های اجرا شده در این دوره، تعطیلی مدارس و دانشگاه ها، آموزش های غیرحضوری و مجازی در منزل و دیگر آسیب‌های فضای مجازی به دلیل رواج آموزش‌های الکترونیکی، از بین رفتن فعالیت‌های روزمره‌ای مثل ارتباط با دوستان و نداشتن تعامل اجتماعی، اطلاع رسانی و خبرهای هشدار آمیز، از دست دادن سرگرمی‌ها یا مسابقات ورزشی نوجوانان، از دست دادن شغل و پایین آمدن سطح درآمد مردان و ایجاد بحران اقتصادی و تبعات روانی ناشی از مرگ و میر اعضای خانواده بر اثر کووید-19 از اهم مواردی است که بهداشت روان مردان را در این دوره پاندمی تحت تاثیر قرار داده است.

وی ویژگی های بیولوژیک، مسئولیت شغلی و خانوادگی مردان برای خرید اقلام مورد نیاز خانواده، تاثیر مسائل فرهنگی، عدم توجه کافی نسبت به سلامت، بیماری های مزمن، رفتارهای نامناسب، تغذیه ناسالم، فعالیت بدنی ناکافی، چاقی و مصرف دخانیات در مردان را از مهم ترین عواملی دانست که در ابتلا و شدت بیشتر عوارض کووید 19 موثر بوده است.