• 1399/10/24 - 14:08
  • /ZZj
دادستان کاشان عنوان کرد:

سلامت جامعه محوری ترین موضوع شرایط کنونی است

دادستان شهرستان کاشان اظهار داشت: سلامت جامعه محوری ترین موضوع شرایط کنونی است.

به گزارش وب دا، روح اله دهقانی  در بازدید از نمایشگاه دو روزه کشفیات قاچاق کالاهای سلامت محور در دانشگاه گفت: در زمینه سلامت جامعه همه سازمان ها و ارگان ها باید به صورت جدی اقدام کنند.

وی افزود: بازرسی و نظارت بر مکان هایی که با سلامت مردم سرو کار دارند، به صوت ویژه در دستور کار این معاونت قرار گیرد.

سرهنگ حسین بساطی فرمانده نیروی انتظامی شهرستان کاشان نیز در این بازدید، آمادگی خود و واحدهای تحت پوشش نیروی انتظامی کاشان را نسبت به تامین نیرو در بازرسی های معاونت غذا و دارو اعلام کرد.

دکتر تقی زاده در حاشیه این بازدید، شرح مختصری از وظایف معاونت غذا و دارو  در راستای حفظ سلامت مردم و تامین نیازهای دارویی منطقه  تحت پوشش این دانشگاه بیان کرد .  همچنین گزارشی از اقدامات نظارتی انجام شده در حوزه کالاهای سلامت محور از جمله کارخانه های مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی ، ملزومات پزشکی ، و نیز داروخانه ها ، عطاریها و سایر مراکز مرتبط را ارائه کرد .

لازم به ذکر است: در حاشیه این نمایشگاه به روش های کنترل اصالت کالاهای سلامت محور به شرح ذیل اشاره شده است:

·سامانه پیامکی 20008822

·استعلام از طریق سایت www.ttac.irو شماره تماس 6185-021