• 1399/12/05 - 08:15
  • /ZJP

رونمایی از دومین دستگاه ونتیلاتور اهدایی خیر ارجمند مهندس علی سعیدی به دانشگاه علوم پزشکی کاشان

دستگاه ونتیلاتور اهدایی مهندس علی سعیدی خیر آموزش عالی دانشگاه کاشان در جلسه مشترک هیات رئیسه دانشگاه کاشان و دانشگاه علوم پزشکی کاشان رونمایی شد.

به گزارش وب دا، با شیوع ویروس کرونا این خیر نیکوکار تاکنون دو نمونه از این دستگاه را خریداری و به بیمارستان های منطقه کاشان اهدا نموده است.

ونتیلاتور(Ventilator) یا دستگاه تنفس مصنوعی، دستگاهی است که با توجه به شرایط بیمار به عمل تنفس کمک می کند و یا برای بیمارانی که قادر به تنفس نیستند، تنفس را به صورت کامل انجام می دهد. دستگاه به نحوی طراحی شده است تا هوای قابل تنفس (در صورت نیاز هوا با درصد اکسیژن بیشتر) را به داخل ریه ها بفرستد و سپس دی اکسید کربن را از ریه ها خارج کند. از ونتیلاتورها به صورت عمده در بخش های مراقبت ویژه، اورژانس و بیهوشی استفاده می شود.