• 1399/12/09 - 09:56
  • /ZXP

راه اندازی تست PCR آنفولانزا به صورت همزمان با آزمایش کرونا جهت بیماران بستری

سرپرست آزمایشگاه تشخیص مولکولی کرونا ویروس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از راه اندازی تست PCR آنفولانزا به صورت همزمان با آزمایش کرونا جهت بیماران بستری خبرداد.

سرپرست آزمایشگاه تشخیص مولکولی کرونا ویروس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از راه اندازی تست PCR  آنفولانزا به صورت همزمان با آزمایش کرونا جهت بیماران بستری خبرداد.

به گزارش وب دا، دکتر حسن احترام افزود: در گذشته تست آنفولانزا به آزمایشگاه های تهران و اصفهان ارسال میشد و با فراهم شدن امکانات و تجهیزات امکان انجام این تست در منطقه فراهم شد.

وی، افتراق آنفولانزا از کرونا به منظور پاسخ دهی زود هنگام، شناسایی سریع بیماران، شروع اقدامات درمانی مناسب و به موقع را از مهم ترین مزایای راه اندازی آزمایش بیان کرد.

دکتر احترام تصریح کرد: از ابتدای بحران تاکنون حدود 40 هزار تست تشخیص مولکولی کرونا در آزمایشگاه کووید 19 دانشگاه انجام شده است.