• 1400/04/10 - 08:23
  • /ZqU
به مناسبت هفته قوه قضائیه:

رئیس دانشگاه از زحمات همکاران دفتر حقوقی تقدیر کرد

به مناسبت گرامیداشت هفته قوه قضائیه، رئیس دانشگاه با همکاران دفتر حقوقی دیدار و از زحمات آنان تقدیر کرد.

به گزارش وب دا، دکتر سید علیرضا مروجی در این دیدار، ضمن قدردانی از تلاش و زحمات همکاران دفتر حقوقی در راستای احقاق حقوق دانشگاه و بیت المال خصوصا در دوره فراگیری کووید 19، بر لزوم رعایت انصاف و عدالت در پیگیری‌ها و توجه به حفظ سلامت جامعه در  انجام اقدامات حقوقی تاکید کرد.

دکتر حبیب اله مرادی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه نیز در این دیدار، از زحمات مجموعه حقوقی دانشگاه تقدیر و تشکر کرد.

رضا کردی رئیس اداره حقوقی دانشگاه نیز در این دیدار، با اشاره به نامگذاری یکم تا هفتم تیر ماه سالروز فاجعه جانسوز و دردناک شهادت شهید مظلوم آیت الله دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یاران گرانقدر ایشان، ضمن ارائه گزارشی از فعالیت ها و اقدامات این اداره از حمایت‌های ریاست دانشگاه و معاونت توسعه در جهت پیشبرد اهداف دانشگاهی قدردانی کرد.

لازم به ذکر است: در پایان این نشست، همکاران دفتر حقوقی نیز ضمن تشریح وظایف محوله،  نقطه نظرات خود را مطرح کردند.