• 1399/12/29 - 08:21
  • /ZWQ
به مناسبت روز جانباز صورت گرفت:

دیدار با جانبازان سرافراز شاغل در دانشگاه دکتر مجید اسماعیلی و ناصر قاسمی

جمعی از مسئولین دانشگاه، به مناسبت میلاد با سعادت قمر بنی هاشم حضرت ابوالفضل العباس (علیه السلام) و روز جانباز، با جانبازان سرافراز شاغل در دانشگاه دکتر مجید اسماعیلی و ناصر قاسمی دیدار کردند.

به گزارش وب دا، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، این دیدارها را در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت موثر دانست و به تداوم آن تاکید کرد.

لازم به ذکر است: در این دیدار جانبازان عزیز به بیان خاطرات دوران جنگ تحمیلی پرداختند و در پایان با اهدا لوح تقدیر و هدیه از زحمات این عزیزان تقدیر شد.

شایان ذکر است: در این دیدارها مسئول نهاد رهبری دانشگاه، مدیر حوزه ریاست، مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران و رئیس روابط عمومی نیز حضور داشتند.