• 1399/11/14 - 11:42
  • /ZTj
امام جمعه کاشان عنوان کرد:

دانشجو امید و آینده انقلاب و محور آزادی ملت است

نماینده مقام معظم رهبری در منطقه و امام جمعه کاشان گفت: دانشجو امید و آینده انقلاب و محور آزادی ملت است.

آیت الله عباسعلی سلیمانی در نشست صمیمانه با دانشجویان دانشگاه افزود: امربه معروف و نهی از منکر یک فریضه الهی است و محدوده‌ی این فریضه منحصر به قشر و صنف خاصی از مردم نیست و تمام اقشار و اصناف واجد شرایط را در بر می‌گیرد.

وی تصریح کرد: در خصوص حجاب باید یک کار فرهنگی شود و به صورت فرهنگی این مسائل حل شود.

آیت الله سلیمانی، در ادامه با متانت همیشگی به حرف‌ها و درد دل‌های دانشجویان گوش داد و گاه در لابه‌لای صحبت‌ها و به‌طور کامل‌تر در پایان جلسه به موارد مطروحه پاسخ داد.

این جلسه به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه فجر و به همت بسیج دانشجویی دانشگاه برگزار شد و دانشجویان به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود راجع به مسائل روز جامعه و مطالبات دانشجویی پرداختند.

این گزارش حاکیست: دانشجویان در مورد ازدواج دانشجویی و مشکلات آن، بحث ورزش در دوران کرونا، مسائل مربوط به حجاب، کمبود خوابگاه متاهلین و ... به بحث و گفتگو پرداختند.

شایان ذکر است این نشست با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی، مدیر دانشجویی دانشگاه و رئیس دفتر امام جمعه شهرستان و دانشجویان در خوابگاه محتشم کاشانی روز یکشنبه مورخ ۱۲ بهمن ۹۹ برگزار شد.