• 1399/11/20 - 12:54
  • /Z4P

دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی کاشان رتبه چهارم را کسب کردند

دانشجویان دختر دانشگاه در اولین المپیاد بازی های فکری و ورزش های رایانه ای وزارت بهداشت موفق به کسب رتبه چهارم شدند.

در نخستین المپیاد مجازی بازی‌های فکری و ورزش‌های الکترونیک؛

به گزارش وب دا، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ضمن اعلام این مطلب گفت: این المپیاد در رشته های اتللو، دوز سکه ای، فیفا ۲۰۲۱، ای فوتبال ۲۰۲۱ و کلش رویال در دی ماه برگزار شد و در این دور ۳۸ دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور به رقابت پرداختند.

دکتر حمیدرضا گیلاسی اظهار داشت: پس از برگزاری مسابقات انتخابی در نهایت شش نفر از دانشجویان دختر دانشگاه در رشته های «دومینو ماده تاور سرعتی»، «بازی های فکری ماده های دوز سکه ای و اتللو» در این المپیاد شرکت کردند.

وی افزود: غزاله حیدری در رشته اتللو مقام نخست و فاطمه نوروز زاده در رشته دومینو ماده تاور سرعتی رتبه پنجم را کسب کرد و در مجموع دانشگاه علوم پزشکی کاشان با کسب ۹ امتیاز رتبه چهارم را میان دانشگاه های علوم پزشکی به دست آورد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه کسب مقام چهارم دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی کاشان در اولین دوره المپیاد بازی های فکری ورایانه ای را به جامعه دانشگاهی تبریک گفت.