• 1400/01/18 - 10:14
  • /ZqR

جلسه اورژانسی ستاد مدیریت کرونا شهرستان آران و بیدگل

در راستای تصمیم گیری وضعیت نارنجی شهرستان، جلسه اورژانسی ستاد مدیریت کرونا شهرستان آران و بیدگل با حضور فرماندار، روسای ادارات و تیم کارشناسی شبکه بهداشت در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر اعظم باقری سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در این جلسه، با ابراز نگرانی شدید از روند افزایشی مبتلایان در این شهرستان گفت: عادی انگاری و حضور در تجمعات و دورهمی ها وضعیت شهرستان را به نارنجی و در صورت ادامه همین روند وضعیت قرمز دور از ذهن نخواهد بود.

وی تصریح کرد: بر اساس طرح جامع مدیریت هوشمند محدودیت‌ها در شهرهای نارنجی مشاغل گروه‌های سه و چهار باید تعطیل باشند و از طرفی این محدودیت با تغییر شرایط و تشخیص وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قابل تسهیل و تشدید است.

دکتر اسماعیل بایبوردی فرماندار شهرستان آران و بیدگل نیز در این نشست، دستورالعمل وضعیت نارنجی شهرستان را به روسای ادارات، ارگان ها و نهادهای مسئول ابلاغ کرد و راهکارهای اجرایی تبیین شد.