• 1402/10/19 - 14:31
  • /ZYFQ
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان خبر داد:

تحویل دستگاه های آنالیز کاملاً خودکار بیوشیمی و سلول های خونی به دانشگاه

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان از اختصاص تجهیزات آزمایشگاهی در پروژه دوم ICERP به آزمایشگاههای معاونت بهداشت کاشان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، دکتر مهدی دلاوری با اشاره به اجرای  پروژه Icerp-AF در آزمایشگاه مرجع سلامت معاونت بهداشت و کسب امتیازات لازم دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این پروژه، اظهار داشت: با همکاری مرکز هماهنگی امور اقتصادی وزارت بهداشت، از محل وام دوم بانک جهانی موفق به تامین تجهیزات آزمایشگاهی شدیم.

وی افزود: دستگاه های آنالیز کاملاً خودکار بیوشیمی و سیستم آنالیز سلول های خونی به صورت کاملا خودکار به همراه کلیه متعلقات تحویل این معاونت گردید.

دکتر دلاوری ابراز امیداوری کرد: انشاالله پس از نصب و راه اندازی این دستگاه ها، نظام مراقبت بیماریها ارتقای کمی و کیفی خواهد یافت.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,بهداشت