• 1399/12/25 - 12:30
  • /ZLQ

تجلیل از دبیر کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه در دهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران

دبیر کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه در دهمین دوره از آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان تجلیل شد.

به گزارش وب دا، در این آیین از شقایق یعقوبی دبیر کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه و عضو اصلی شورای مرکزی مجمع هلال احمر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تجلیل گردید.

این گزارش حاکیست: در این دوره از ۷۲ دانشجو و گروه دانشجوی فعال در حوزه کرونا و دیگر مصادیق فداکاری منتخب دانشگاه های سراسر کشور که ۱۲ نفر از منتخبین عضو جمعیت هلال احمر بودند با اهدای لوح و تندیس نمادین فداکاری تقدیر شد.

شایان ذکر است: دهمین دوره آیین اعطای تندیس فداکاری با هدف ترویج و تعمیق مفهوم مسئولیت اجتماعی با رویکرد ایثار و فداکاری در جامعه به همت جهاد دانشگاهی با همکاری وزارتخانه های بهداشت و علوم، سازمان جوانان جمعیت هلال‌احمر، سازمان بهزیستی، کمیته امداد، سازمان حفاظت محیط‌زیست، بنیاد مستضعفان، سازمان انتقال خون نظام پزشکی، نظام پرستاری، ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و بنیاد شهید و امور ایثارگران با حضور دبیرکل جمعیت هلال احمر و رئیس سازمان جوانان هلال احمر و نمایندگان سایر سازمان های مشارکت کننده برگزار شد.