• 1400/03/18 - 13:42
  • /ZzT

برگزاری آزمون مرحله اول سیزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی در دانشگاه

آزمون مرحله اول (غربالگری) سیزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی، همزمان با سراسر کشور در دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، تمامی حیطه ها آزمون به صورت الکترونیک در مرکز آزمون الکترونیک دانشگاه با حضور 33 نفر از داوطلبین صورت گرفت.

لازم به ذکر است: این آزمون در شش حیطه با موضوعات استدلال بالینی "دروس اصلی پزشکی (داخلی، کودکان، زنان و جراحی)"، تفکر علمی در علوم پایه "مدیریت وزن/ چاقی  (Weight Management/ Obesity)"، مدیریت نظام سلامت "تقویت نظامPHCبرای ارتقا پاسخگویی اجتماعی در شرایط اضطرار"، کارآفرینی در بستر دانشگاه‌های هزاره سوم  "تاب آوری کسب و کارهای دانش بنیان"، مطالعات میان رشته‌ای علوم انسانی و سلامت "هوش مصنوعی" و آموزش پزشکی "آموزش مجازی" برگزار شد.