• 1400/07/11 - 13:33
  • /ZLX

بخش MRIمرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی کاشان مجددا راه اندازی شد

بخش MRI مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان با هزینه ای بیش از ده میلیارد ریال مجددا راه اندازی شد.

به گزارش وب دا، رئیس مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان، با بیان اینکه دستگاه  MRI این مرکز یکی از پیشرفته ترین دستگاه های تشخیصی  در سطح شهرستان می باشد، گفت: این دستگاه به علت خرابی قطعه مشکلاتی را برای بیماران بستری در بیمارستان و بیماران سرپایی ایجاد کرده بود که خوشبختانه با پیگیری های مستمر هزینه تعمیر قطعه مربوطه تامین و دستگاه مجددا شروع بکار نمود.

دکتر ابوالفضل شجاعی گفت: با راه اندازی و شروع به کار مجدد این دستگاه، بیماران نیازمند MRIمی توانند به این مرکز مراجعه نموده و از خدمات مربوطه استفاده نمایند.

وی، در پایان با اشاره به اینکه این مرکز با دارا بودن یکی از بهترین دستگاه های تشخیصی در رشته های مختلف پزشکی آماده ارائه خدمت به بیماران و مراجعین گرامی می باشد، گفت: بیماران و همشهریان می توانند با مراجعه حضوری به واحد MRIاین مرکز، جهت رزرو نوبت خود اقدام نمایند.

• کد خبر : 1925