• 1403/04/04 - 11:55
  • /Z1AS

با هدف استعدادیابی کلاس‌های ورزشی برای فرزندان کارکنان در تابستان برگزار می‌ شود

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه گفت: "هدف از برگزاری کلاس‌های اوقات فراغت، علاوه بر ایجاد تفریح سالم برای جوانان و نوجوانان، استعدادیابی نیز است."

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر نجات خیری، اظهار داشت: "برگزاری این کلاس‌ها در راستای برنامه‌های دانشگاه برای غنی‌سازی اوقات فراغت فرزندان کارکنان و شناسایی استعدادهای ورزشی آنها صورت می‌گیرد."

وی افزود: "اگر کسی استعدادی در زمینه‌ای داشته باشد، باید پس از شناسایی، به سمت ورزش حرفه‌ای هدایت شود تا بتواند در این زمینه رشد و ارتقا یابد."

دکتر خیری با بیان اینکه برنامه‌ریزی در خصوص کلاس‌های اوقات فراغت باید هدفمند باشد و به فصل تابستان محدود نشود، گفت: "در همین راستا، در نظر داریم تا در طول سال نیز با برگزاری برنامه‌های مختلف ورزشی و فرهنگی، اوقات فراغت فرزندان کارکنان را به نحو مطلوبی پر کنیم."

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در پایان از برگزاری 9 رشته ورزشی ویژه فرزندان کارکنان در تابستان امسال خبر داد و گفت: "این رشته‌ها با همت شورای ورزشی دانشگاه برنامه‌ریزی شده‌اند تا فرزندان کارکنان بتوانند از فرصت ایجاد شده کمال استفاده و بهره‌مندی را ببرند."

قابل ذکر است که ثبت نام در این کلاس‌ها از تاریخ 20 خردادماه آغاز و تا تاریخ ۸ تیرماه ادامه خواهد داشت. علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام می‌توانند به https://kaums.ac.ir/X1y مراجعه نمایند.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,توسعه