• 1400/01/10 - 13:41
  • /ZbR

بازدید نوروزی رئیس دانشگاه از حوزه ستادی و معاونت درمان دانشگاه

رئیس دانشگاه، به همراه تعدادی از مسئولین از حوزه ستادی و معاونت درمان دانشگاه بازدید کرد.

به گزارش وب دا، دکتر سید علیرضا مروجی در این بازدیدها، ضمن تبریک سال نو، از نزدیک با کارکنان این حوزه ها گفتگو و از زحمات و تلاش های پرسنل دانشگاه در یکسال اخیر تشکر کرد.

وی، با اشاره به این که در همه دوران ها به ویژه در دوران مقابله با شیوع ویروس منحوس کرونا از خودگذشتگی های کادر درمان ارزنده و ستودنی بوده است، گفت: زحمات این عزیزان هیچگاه فراموش نخواهد شد و حتما در تاریخ ثبت خواهد شد.

رئیس دانشگاه، زدن ماسک، فاصله گذاری اجتماعی و رعایت پروتکل های بهداشتی را تنها راه مقابله جلوگیری از انتشار ویروس در جامعه در حال حاضر برشمرد.