• 1399/10/08 - 12:55
  • /ZPC

انجام بیش از ۲۳ هزار مورد بازدید مشترک توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کاشان

رئیس مرکز بهداشت و معاون بهداشت دانشگاه، از ۲۳ هزار مورد بازدید مشترک در دوران تشدید محدودیت‌ها در جمعیت تحت پوشش شهرستان کاشان در آذرماه خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر مهدی دلاوری، اظهار داشت: به‌دنبال اجرای محدودیت‌ها و به ویژه در بازه زمانی از یکم الی شانزدهم آذر ماه، بیش از ۱۱۰۰ مورد صدور اخطاریه، ۱۱۵۰۰ بازدید اضطراری، ۲۰ مورد معرفی به مراجع قضایی و ۱۰۴ مورد پلمپ توسط بازرسان بهداشت محیط  این مرکز صورت گرفته است.

وی، ضمن قدردانی از شهروندان به علت رعایت کامل پروتکل های بهداشتی، از اجرای حدود ۹۰ درصدی دستورالعمل های بهداشتی در دو هفته اول آذرماه در این منطقه خبر داد.

دکتر دلاوری، با اشاره به اینکه مدافعان سلامت در تمامی عرصه‌ها با هدف حفظ و ارتقاء سلامت همنوعان خود گام برمی‌دارند، توصیه کرد: شهروندان فهیم کاشانی با مشارکت خود در اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی، نظام سلامت را در مبارزه با بیماری کووید 19 یاری رسانند.