• 1400/02/19 - 13:09
  • /ZvS
به مناسبت روز جهانی ماما:

از زحمات پرسنل مامایی دانشگاه تجلیل شد

همزمان با فرارسیدن ١٥اردیبهشت ماه "روز جهانی ماما"، معاون درمان دانشگاه به همراه جمعی از مسئولین از زحمات پرسنل مامایی دانشگاه تقدیر و تجلیل کردند.

به گزارش وب دا، دکتر محمد حاجی جعفری در بازدید از بخش زایمان مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی کاشان، اظهار داشت: اهتمام این ناجیان زندگی با ایثار بی بدیلشان در پاندمی ویروس کرونا و به خطر انداختن جانشان در حفظ سلامت و تندرستی مادران و نوزادان از تمامی مخاطرات ستودنی است.

وی، با بیان اینکه زحمات ایثارگرانه ماماها، نقش مهمی در سلامت مادر و نوزاد و در نتیجه ایجاد امید و نشاط برای خانواده ها و جامعه دارد، افزود: تلاش هایی که با نمایش مسئولیت پذیری و شجاعت در روزهای مقابله با کرونا، جلوه های زیباتری از ایثار و مهربانی را به نمایش گذاشت.

لازم به ذکر است: مسئولین شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل با حضور در بیمارستان شهید رجایی و مراکز خدمات جامع سلامت این شهرستان این روز را به پرسنل پرتلاش مامایی تبریک گفته و از زحمات آنان تقدیر و تجلیل کردند.