• 1399/10/21 - 11:31
  • /ZGD

اجرای برنامه بهبود سبک زندگی در مرکز بهداشت شهرستان کاشان

رئیس مرکز بهداشت شهرستان کاشان، از اجرای مرحله اول برنامه بهبود سبک زندگی در کارکنان مرکز بهداشت شهرستان کاشان خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر مسعود دهقانی، با اشاره به اینکه مشکل چاقی در جامعه امروز در حال تبدیل شدن به یک همه گیری جهانی است، اظهار داشت: در راستای بهبود سبک زندگی کارکنان، نمایه توده بدنی (BMI)، دور کمر و فشار خون ۲۴۲ نفر از کارکنان شاغل در مرکز بهداشت شهرستان، مراکز خدمات جامع سلامت شهری و پایگاه های سلامت توسط کارشناسان تغذیه اندازه گیری و مشاوره تغذیه و رژیم غذایی به پرسنل دارای اضافه وزن و چاقی ارائه شد.

وی، با بیان اینکه نتایج این بررسی نشان داد ۳۹.۴ درصد کارکنان دارای اضافه وزن و ۱۷ درصد آنان چاق هستند، افزود: همچنین ۱۰ درصد افراد دارای فشارخون بالا و ۲۶ درصد در مرحله پیش فشارخون بالا می باشند.

دکتر دهقانی یادآور شد: جهت بررسی اثر بخشی برنامه، مقرر است ۶ ماه بعد از اجرای مرحله اول، مجددا شاخص های سلامت کارکنان مورد ارزیابی قرار گیرد.