• 1400/07/20 - 10:51
  • /ZVX

"ساخت جهانی عادلانه‌تر و سالم‌تر" شعار روز جهانی بهداشت روان

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان، شعار روز جهانی بهداشت روان و هفته ملی سلامت روان را "ساخت جهانی عادلانه‌تر و سالم‌تر" عنوان کرد.

به گزارش وب دا، دکتر مهدی دلاوری، ضمن گرامیداشت 18 لغایت 24 مهرماه هفته ملی سلامت روان اظهار داشت: امروزه اهمیت سلامت روان و تاثیر جدی آن بر بخش‌های دیگر سلامت (جسمی، اجتماعی و معنوی) انکارپذیر نیست. در حال حاضر عوامل مولد استرس در جهان نسبت به گذشته بیشتر شده است؛ زیرا بعضی از مکانیسم‌های سنتی که به مردم کمک می‌کرد تا با فشارهای روانی مقابله کنند به تدریج از بین رفته است.

وی افزود: از سوی دیگر با توجه به انگ بیماری‌های روانپزشکی، کاهش سطح سلامت روان افراد و همه‌گیری کرونا و اثر آن در اقتصاد، کسب‌وکارها و روابط اجتماعی مردم، انتظار می رود تأثیراتی عمیق و پایدار بر روان آن‌ها بگذارد که حتی با پایان‌یافتن همه‌گیری این بیماری هم از بین نرود.

وی تصریح کرد: هر چه سواد سلامت روان افراد افزایش یابد شاهد بهبود مدیریت و پیشگیری از اختلالات روانی و شناسایی زودهنگام بیماری در فرد خواهیم بود و این مهم نیازمند سرمایه‌گذاری بیشتر از سوی سیاست گذاران است.

معاون بهداشت دانشگاه گفت: بسیاری از تعیین کننده‌های کلان سلامت روان در سطوح مختلف حاکمیت پراکنده‌اند. بهبود وضعیت سلامت روان نیازمند اتخاذ سیاست‌ها و راهکارهای مرتبط توسط همه ی سازمان‌ها و بخش‌های تاثیرگذار می باشد.

روز شمار و عناوین هفته سلامت روان:

• یکشنبه 18 مهر:  نقش سیاستگذاران در دسترسی عادلانه به خدمات سلامت روان

• دوشنبه 19 مهر:  نقش تحریم ها بر نابرابری سلامت روان در پاندمی کرونا

• سه شنبه 20 مهر:  رابطه ی منصفانه ی ارائه دهندگان خدمات سلامت روانی-اجتماعی با خدمت گیرندگان

• چهارشنبه 21 مهر:  تأثیر "انگ" بر نابرابری خدمات سلامت روان در جامعه

• پنج شنبه 22 مهر:  ضرورت توسعه عدالت اقتصادی و اجتماعی در بهبود سلامت روان جامعه

• جمعه 23 مهر:  سواد سلامت روان و بهره مندی از خدمات

• شنبه 24 مهر:  نقش حاکمیت در توانمندسازی افراد دارای معلولیت (جسمی و ذهنی)

• کد خبر : 1934