امروز : 06 مهر 1403

• 1403/06/19 - 13:24
  • /ZiES

جلسه شورای پرستاری دانشگاه برگزار شد

جلسه شورای پرستاری دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضا در مورخ 18 شهریور ماه 1403 در سالن شهید دکتر زارع ستاد مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر کورش ساکی در این جلسه با تاکید بر اهمیت نقش پرستاران در ارائه خدمات درمانی باکیفیت، بر تلاش دانشگاه برای بهبود شرایط کاری و معیشتی این قشر زحمتکش تأکید کرد.

در این جلسه اعضای شورا در خصوص مسائل و مشکلات روز پرستاران در دانشگاه به بحث و تبادل نظر پرداختند.

لازم به ذکر است از مصوبات این جلسه می توان به ابلاغ مصوبه کارگروه درآمدهای غیر اختصاصی دانشگاه مبنی بر افزایش مبلغ ساعت اضافه کاری از خرداد 1403،تبدیل وضعیت کلیه نیروهای کارشناس پرستاری تمدید طرح کرونا بصورت شرکتی، تمهیدات لازم جهت حفظ نظم و کنترل تردد ملاقات کنندگان در بیمارستانها ،بیمه مسئولیت حرفه ای دانشجویان طرح اینترنشیپ دانشجویان پرستاری و... اشاره کرد.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,درمان
  • کد خبر : 131973