میز خدمت الکترونیکی

ستاد مرکزی هماهنگی جوانی جمعیت

امروز : 01 فروردین 1404

×

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter"را بفشارید

EN
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
شعار سال
  • 1403/12/22 - 14:01
  • 73
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZzBV

کاهش شنوایی و تأثیرات آن بر زندگی

متخصص و جراح گوش و حلق و بینی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در گفتگویی مفصل به تأثیرات کاهش شنوایی بر زندگی افراد و راه‌های پیشگیری و درمان آن پرداخته و اهمیت این موضوع را برای جامعه برجسته می‌کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر امیر حسین احسنی با اشاره به برآورد سازمان بهداشت جهانی که نشان می‌دهد تا سال 2050، حدود 900 میلیون نفر از افراد جهان با مشکل کاهش شنوایی مواجه خواهند شد، تأکید کرد: این مسئله به عنوان یک معلولیت پنهان به ویژه در نوزادان، اهمیت ویژه‌ای دارد.

 

وی، با بیان اینکه از هر پنج نفر، حداقل یک نفر ممکن است در طول زندگی خود تجربه کاهش شنوایی را داشته باشد، خاطرنشان کرد: کاهش شنوایی می‌تواند تأثیرات عمیقی بر روی کیفیت زندگی افراد بگذارد و منجر به اختلالات گفتاری و اجتماعی شود. به همین دلیل، اقدامات پیشگیرانه و درمانی باید از همان بدو تولد آغاز شود.

 

وی، به غربالگری شنوایی در بدو تولد نوزادان اشاره و تصریح کرد: این غربالگری حتما باید انجام شود تا نوزادان با مشکلات شنوایی شناسایی و درمان شوند. تشخیص زودهنگام می‌تواند تأثیرات مثبتی بر روند رشد و گفتار کودکان داشته باشد و در صورت درمان به موقع، به بازگشت کودک به زندگی عادی کمک کردیم.

 

دکتر احسنی، همچنین به اهمیت واکسیناسیون در پیشگیری از عفونت‌های گوش و مشکلات شنوایی اشاره کرد و افزود: عفونت‌های گوش که ناشی از سرماخوردگی هستند، اگر به موقع درمان نشوند، می‌توانند موجب کاهش شنوایی دائمی شوند.

 

متخصص و جراح گوش و حلق و بینی دانشگا  گفت: والدین باید به نشانه‌های عفونت گوش توجه داشته باشند و در صورت بروز چنین علائمی، به پزشک مراجعه کنند.

 

 

دکتر احسنی، به افراد فعال در محیط‌های پرصدا توصیه کرد تا از محافظت‌های شنوایی استفاده کنند.

 

وی گفت: محافظت از شنوایی در برابر صداهای بلند می‌تواند از آسیب به سلول‌های شنوایی جلوگیری کند و به حفظ کیفیت شنوایی افراد کمک کند.

 

دکتر احسنی در پایان گفت: با رعایت اصول پیشگیری و تشخیص به موقع، می‌توانیم از کاهش شنوایی جلوگیری کرده و کیفیت زندگی را برای نسل‌های آینده بهبود ببخشیم. این اقدامات نه تنها به نفع فرد بلکه به نفع جامعه به طور کلی خواهد بود، زیرا افرادی که شنوایی خوبی دارند، می‌توانند در جامعه فعال‌تر و مؤثرتر باشند

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,فرهنگ سلامت
  • کد خبر : 140938
کلمات کلیدی
کاربر روابط عمومی
خبرنگار

کاربر روابط عمومی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب

سامانه گفتگوی آنلاین