اخبار کمیسون تحول اداری

اعضای جدید شورای پیشنهادات دانشگاه معارفه شدند

طی مراسمی، اعضای جدید شورای پذیرش و بررسی پیشنهادات کارکنان دانشگاه روز سه شنبه مورخ 28/11/93 معارفه شدند.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه در این مراسم ضمن تقدیر از اعضای سابق شورای پذیرش و بررسی پیشنهادات کارکنان، بر انجام وظایف در هر پست و مسئولیتی تاکید کرد و گفت: اگر به مثمر ثمر بودن فعالیت های خود معتقد باشیم این کار ارزش پیدا می کند.

دکتر محمد حسین اعرابی، بر ارائه پیشنهادات موثر بر افزایش بهره وری و ارائه راه حل های کارآمد جهت حل مشکلات فعلی و همچنین بر جلب مشارکت هر چه بیشتر تمامی کارکنان در ارائه پیشنهاد در خصوص بهبود ارائه خدمات در واحدهای مختلف دانشگاه تاکید کرد.

وی، با اشاره به فعالیت افراد، با تخصص های مختلف در دانشگاه افزود: بایستی به صورت علمی به امور نگاه و از همه پتانسیل ها در این راستا استفاده کنیم.

دکتر اعرابی، به تشکیل کمیته های مختلف شورا برای پیشبرد بهتر امور در واحدهای مختلف دانشگاه اشاره و تصریح کرد: در این صورت شورای اصلی پذیرش و بررسی پیشنهادات کارکنان سیاست گذاری ها را انجام دهد.

رئیس دانشگاه، با اشاره به توانمندسازی افراد و ارائه بازخورد ادامه داد: طی مراسمی سالانه از چند پیشنهاد برتر در دانشگاه تقدیر شود.

دبیر شورای پیشنهادات دانشگاه، نیز در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از برنامه ها و فعالیت های این شورا تصریح کرد: شورای پیشنهادات از نظرات سازنده اعضائ شورا و کلیه همکاران در اجرایی کردن بهتر امور در دانشگاه استقبال می کند.

علیرضا کاشانی نژاد، ضمن تقدیر از اعضای سابق شورا و آرزوی توفیق برای اعضای جدید اظهار امیدواری کرد: اعضای جدید با انگیزه و توان بیشتر در راستای پیشبرد اهداف دانشگاه گام بردارند.

این گزارش حاکیست در پایان این مراسم از اعضای سابق شورای پذیرش و بررسی پیشنهادات کارکنان دانشگاه با اهداء هدیه و لوح تقدیری به رسم یادبود تقدیر و تجلیل شد.

گفتنی است انتخابات پنچمین دوره شورای پذیرش و بررسی پیشنهادات کارکنان دانشگاه در تاریخ 20/8/93 برگزار شد و اعضای این دوره را سید سعید مشتاقی از حوزه معاونت درمان، محمد پور بابایی از حوزه پردیس دانشگاه، رسول لسان از حوزه معاونت بهداشتی،غلامعلی صفاری طاهری از حوزه شبکه بهداشت شهرستان آران و بیدگل و اعظم کاظمی از حوزه ستاد مرکزی دانشگاه تشکیل میدهند که با حداکثر آرای همکاران در واحدهای مختلف به مدت دو سال انتخاب و پنج عضو دیگر، شامل دکتر مرتضی پنجه شاهی، دکتر سید محمد حسین مکی، حسن عرب سعیدی، زهراساکنی و زهره ربانی توسط ریاست دانشگاه منصوب گردیدند.

ساعت : 7:45 -  روز  : پنج شنبه  - 3 /  2 / 1394 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :570